Social

Cornel Dinu a fost prins baut la volan

Cornel Dinu a ramas fara permis de conducere , in noaptea de duminica spre luni, dupa ce un echipaj al Brigazii de Politie Rutiera l-a surprins baut la volan . Dinu a fost oprit pe bulevardul Dorobanti, in jurul orei 2.00, la aproximativ o ora dupa ce plecase de la TVR, unde comentase partida de fotbal Angola - Portugalia.

Pentru ca soferul mirosea a bautura, politistii i-au cerut acestuia sa sufle in fiola. Procurorul ar fi refuzat categoric si ar fi accelerat nervos autoturismul sau Volskwagen Touareg. Politistii nu s-au lasat insa intimidati si au pornit in urma oficialului dinamovist. In apropiere de locuinta acestuia, oamenii legii au reusit sa-l opreasca din nou. De aceasta data, in prezenta unui martor, Cornel Dinu a fost obligat sa sufle in alcooltest . Rezultatul a fost 0,29 miligrame de alcool in litrul de aer expirat (contraventie), iar Dinu a ramas fara carnet timp de trei luni.

A baut de sete

Potrivit unor surse din anturajul dinamovistului, Dinu ar fi plecat insetat de la sediul postului public de televiziune, motiv pentru care s-ar fi oprit intr-un local unde ar fi consumat trei beri Perroni, de cate 0,33 mililitri. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea