Social

#coreea de nord #coreea de sud #phenian seul sua #amenintare razboi coreea

Coreea de Nord ameninta ca va nimici Guvernul de la Seul

Armata nord-coreeana a amenintat, sambata, ca va nimici Guvernul din Coreea de Sud daca continua sa refuze cooperarea cu autoritatile de la Pehnian.

Armata nord-coreeana ii acuza pe liderii de la Seul ca, sprijiniti de fortele straine , au hotarat sa aleaga varianta confruntarii, informeaza USA Today. "Daca tradatorul de Lee Myung Bak si ai lui au optat pentru confruntare , renuntand la reconcilierea nationala si la cooperare, sprijinit de fortele straine, fortele noastre armate revolutionare sunt obligate sa adopte atitudinea de confruntare totala", a declarat purtatorul de cuvant al armatei nord-coreene.

Potrivit unor surse din armata sud-coreeana locala, Coreea de Sud si-a sporit nivelul de alerta defensiva, dar nu a detectat activitati neobisnuite in Coreea de Nord. Legaturile dintre cele doua state s-au racit anul trecut, cand la putere in Coreea de Sud a venit presedintele Li Miung-bak, adversar declarat al dictaturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea