Social

#campanie contra romani #partid elventian romani #libera circulatie elvetia

Corbi negri, simbol al pericolului adus de romani si bulgari in Elvetia

Partidul elvetian Uniunea Democratica de Centru are drept simbol in campania lansata impotriva extinderii acordului de libera circulatie la Romania si Bulgaria corbi negri care ataca Elvetia.

Corbii simbolizeaza pericolul reprezentat de romani si bulgari, informeaza Le Temps.

"Corbii sunt lacomi, sunt niste pasari agresive si hoate, care ameninta existenta altor pasari. Ei sunt adesea asociati, in mitologie , cu vrajitoarele", a declarat Toni Brunner, presedintele Uniunii Democrate de Centru, motivand totodata decizia folosirii macabrului simbol.

Facand referire la saracia din Romania si Bulgaria, Yvan Perrin, locuitor al cantonului Neuchatel din vestul Elvetiei, a declarat ca "aceste tari se situeaza la un nivel social atat de jos, incat ar fi total iresponsabil sa le acordam libera circulatie a persoanelor".

Democratii de centru sunt de parere ca libera circulatie a persoanelor pentru Bucuresti si Sofia ar deschide drumul catre abuzuri democratice si sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea