Social

Copos si Becali ingroapa jucatorii in bani

Rapid si Steaua se vor intalni, in aceasta seara, la ora 20,45, in primul derbi romanesc din cupele europene, transmis de Antena 1. In cazul unui succes, echipa castigatoare va face istorie, iar jucatorii se vor imbogati cu cate 20.000 de euro , atat cat promit patronii George Copos si Gigi Becali.
Nicicand, in ultimii 20 de ani, poate cu exceptia Mondialului american din 1994, nu s-a vorbit atat de mult despre fotbal in tara noastra. Ceea ce insusi site-ul UEFA numeste "clasicul bucurestean" se anunta un meci pe viata si pe moarte, in care echipa castigatoare se va acoperi de glorie. Ca sa mareasca la maximum ambitia jucatorilor, cei doi patroni promit prime record pentru fotbalul romanesc. George Copos a vorbit pentru prima oara de 20.000 de euro in caz de calificare, apoi Gigi Becali nu a ramas dator. Desi a promis 15.000 de euro fiecarui jucator, latifundiarul din Pipera va repeta figura de la Sevilla si va anunta in vestiarul echipei suplimentarea primelor cu 5.000 de euro. Partida din aceasta seara va reprezenta si o premiera mediatica, postul Antena 1 urmand sa acopere euroderbiul cu nu mai putin de 15 camere de luat vederi, promitand ca transmisiunea va fi la cele mai inalte standarde. Interesul pentru partida din Giulesti a depasit granitele tarii, meciul fiind transmis si de televiziunea germana DSF.

Vor fi mai multi stelisti la meci?
Desi suporterilor Stelei le-au fost repartizate doar 850 de bilete, liderii galeriei steliste au lansat zvonul ca la meci vor fi in jur de 2.000 de fani "ros-albastri", aproximativ 1.200 reusind sa-si procure bilete pe cont propriu. In acest caz, suporterii stelisti care nu au putut achizitiona biletele in acelasi sector vor urmari partida amestecati printre spectatorii giulesteni , existand astfel un risc mare de conflicte intre fanii rivali.

Atentie la cartonase
Nu mai putin de 11 dintre fotbalistii celor doua echipe trebuie sa fie foarte atenti la cartonasele galbene, in cazul unui nou avertisment primit in aceasta seara ei urmand sa absenteze la partida retur, din 6 aprilie. Daca la Steaua doar Paraschiv si Cristea au adunat pana acum cate doua cartonase galbene, in tabara Rapidului situatia este mult mai grava, noua fotbalisti aflandu-se in aceasta situatie. Este vorba despre Coman, Rada, M. Constantin, R. Stancu, Buga , V. Moldovan, N. Constantin, Vasilache si Burdujan. Maldarasanu are si el doua cartonase galbene, dar el nu va juca in meciul de diseara, fiind accidentat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea