Social

#copil #masina #parinti

Copilul de 13 ani care a furat masina parintilor le-a facut dosar penal

Baiatul de 13 ani din Bacau care a furat masina parintilor pentru a-si plimba prietenii cu viteza prin oras nu se va alege cu dosar penal . Parintii lui nu sunt insa la fel de norocosi, ei fiind responsabili pentru fapta fiului lor mai mic de 14 ani.

Senzatiile tari ale baietilor iesiti la plimbare cu masina nu le-au ajuns. Ei au postat imaginile cu aventura pe internet si politia ancheteaza situatia.

La volanul unui BMW cu muzica data la maxim, baiatul care a luat masina fara stirea parintilor conduce periculos de repede si trece in viteza pe langa un trecator .

Daca nu ar fi vrut sa se laude cu fapta lor, baietii si parintii lor ar fi scapat basma curata. Mama "soferului" s-a trezit insa cu politia la usa, dupa ce acestia au descoperit filmuletul, informeaza Stirile ProTV.

Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis si de incredintarea spre conducere a unui autoturism unei persoane fara carnet .

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea