Social

#copii orfani Colectiv #Maria Ion #femeie de serviciu Colectiv #tragedie Colectiv

Copiii femeii de serviciu din Colectiv au ramas fara donatii!

La o zi dupa ce si-au condus mama pe ultimul drum, cei cinci copii ai Mariei Ion, femeia care si-a pierdut viata in Clubul Colectiv, au avut parte de un nou soc. Donatiile pe care le-au primit le-au fost furate!

Maria Ion a lasat in urma sa cinci copii si un sot paralizat. Toti locuiau intr-o camera, unde dormeau si mancau. Oamenii au fost impresionati de drama prin care trec copiii si i-au ajutat cu haine si alimente.

Dupa ce si-au condus mama pe ultimul drum, cei cinci orfani au stat la o matusa, iar miercuri s-au intors in casa parinteasca, insa au avut o surpriza neplacuta.

Toate ajutoarele pe care le-au primit au disparut. Cei care au recurs la gestul extrem sunt tocmai rudele acestora, conform cancan.ro.

“Copiii sunt foarte suparati. Oamenii le-au adus haine, rechizite, alimente, tot ce aveau nevoie pentru o perioada. Banii pe care i-au strans sunt la ei, insa alimentele si toate cele le-au lasat in casa. Azi, cand s-au intors, nu au mai gasit nimic. Ma intreb cine poate face asa ceva? Si cum sa indraznesti sa faci asta? E un caz infiorator. Maria era singura care sustinea familia. Acum nu mai au pe nimeni si li se iau pana si ce primesc ajutor”, au declarat surse apropiate pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea