Social

#sport de performanta #tichete valorice #copii

Copiii care fac sport de performanta vor primi tichete valorice! Ce valoare au acestea

Copiii care sunt legitimati la cluburi sportive si cei care se pregatesc pentru competitii oficiale, ar putea primi tichete valorice, potrivit unei propuneri legislative adoptate luni de senatori.

 

Valoarea tichetelor lunare este de 50 de lei si au rolul de a acoperi unele cheltuieli necesare practicarii sportului de performanta. Perioada de valabilitate fiind de un an de la data emiterii.

”Pentru a avea o motivare in sistemul sportiv, trebuie sa ai o miza corespunzatoare a muncii, iar tichetele de sportiv vin in ajutorul celor care practica sportul de performanta, fiind un stimulent financiar in randul copiilor legitimati la structurile sportive”, se arata in expunerea de motive. 

Tichetele de sportiv sunt bonuri de valoare pe suport de hartie destinate exclusiv pentru acoperirea unor cheltuieli privind practicarea sportului de performanta, ce pot fi utilizate numai pe teritoriul Romaniei, pentru servicii sau bunuri furnizate de persoane juridice cu care Ministerul Tineretului si Sportului a incheiat un acord in acest sens, potrivit realitatea.net.

Propunerea legislativa a primit 83 de voturi ”pentru”, 46 ”impotriva” si o abtinere. 

Propunerea legislativa de modificare a Legii educatiei fizice si sportului 69/2000 va fi trimisa Camerei Deputatilor, for decizional in acest caz. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea