Social

#controale #cluburi #morti colectiv #victime colectiv #club colectiv # incendiu colectiv

Controale drastice in cluburi in urma tragediei din Colectiv

In urma evenimentului tragic de vineri, 30 octombrie, cand in incinta clubului Colectiv din Sectorul 4 un incendiu a luat viata a 30 de persoane, iar alte peste 150 se afla in stare grava la spital, primarul Rares Manescu a dispus ca inspectorii din cadrul Direcţiei Inspecţie Generala, Serviciul Inspectie Comerciala sa desfasoare o ampla actiune de control la operatorii economici de pe raza Sectorului 6 care au ca obiect de activitate organizarea de evenimente.

Inspectorii vor verifica documentele ce autorizeaza activitatea comerciala, conform mentiunilor din certificatele constatatoare. Aceste documente includ acordurile de functionare, precum si autorizatiile de functionare pentru organizarea de evenimente la care sa participe un numar mare de persoane. De asemenea, inspectorii vor controla daca locatiile din Sectorul 6 care organizeaza evenimente au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice si inflamabile.

“Primaria Sectorului 6 va verifica in detaliu, prin toate metodele de control care ii stau la dispozitie, toate cluburile din Sectorul 6. Ne declaram disponibilitatea de a actiona impreuna cu celelalte institutii abilitate pentru a analiza documentele si a verifica caile de evacuare in caz de urgenta, astfel incat membrii comunitatii sa fie in siguranta. Condoleante familiilor indoliate”, a declarat Rares Manescu, primarul Sectorului 6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea