Social

Contra, la primul meci ca titular in campionatul Angliei

Cosmin Contra , aflat la primul meci ca titular in campionatul Angliei, a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, West Bromwich Albion, a pierdut-o pe teren propriu cu scorul de 1-2, in fata formatiei Middlesbrough in etapa a a XIII-a. Contra a pasat decisiv la singurul gol al formatiei sale, inscris de Earnshaw, in minutul 37. Pentru Middlesbrough au inscris Purse '32 si Zenden '52.

Presa engleza il lauda

Presa engleza considera ca evolutia jucatorului echipei West Bromwich Albion, Cosmin Contra, in partida pierduta in fata gruparii Middlesbrough, a fost "excelenta" si "impresionanta", fotbalistul roman contribuind la inscrierea unicului gol al formatiei sale.
"Bryan Robson, noul antrenor al echipei West Bromwich Albion, a rezistat tentatiei de a face shimbari radicale in echipa, insa i-a acordat jucatorului roman Cosmin Contra sansa de a-si face debutul in prima liga engleza. A fost o decizie care a dat rezultate, intrucat Contra a avut un mare rol in evolutia impresionanta a echipei sale in prima repriza a partidei", scrie agentia Sporting Life. Sursa citata noteaza ca jucatorul echipei West Bromwich Albion, Robert Earnshaw a marcat, in partida cu Middlesbrough, golul cu numarul trei in doua meciuri in campionat, "dupa o evolutie excelenta a lui Contra pe flancul drept".
Cotidianul "The Daily Telegraph" informeaza ca fotbalistul Cosmin Contra "l-a invartit si l-a driblat" pe fundasul stanga al echipei Middlesbrough, Franck Queudrue, iar in momentul in care s-a creat spatiu liber, jucatorul roman a patruns in terenul advers, pasandu-i decisiv lui Earnshaw, care a marcat.
Site-ul "Football365.com" scrie ca romanul Cosmin Contra a jucat "impresionant". "Contra si-ar fi putut face debutul in prima liga cu un gol in minutul 21, insa sutul sau puternic a fost aparat de portarul Mark Schwarzer", noteaza site-ul citat, care aminteste si de "superba" contributie a fotbalistului roman la golul lui Earnshaw.
Cotidianul "The Times" subliniaza faptul ca fotbalistul roman are atat calitati defensive, cat si ofensive. "Cosmin Contra inainteaza pe teren cu atitudinea unui atacant, pe langa atributiile sale defensive. (...) Contra i-a provocat lui Franck Queudrue o dupa-amiza torida", scrie "The Times". Imprumutat in aceasta vara de Atletico Madrid la West Bromwich, Cosmin Contra s-a aflat la primul meci ca titular in campionatul Angliei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea