Social

Contra: Greseala vietii mele a fost plecarea de la Milan

Cosmin Contra , internationalul roman ajuns in aceasta vara la Getafe , a declarat intr-un interviu aparut in cotidianul "El Correo Digital" ca traieste un inceput de sezon cum nu a mai avut de aproape trei ani si a precizat ca cea mai mare greseala a vietii sale de fotbalist a fost transferul la Atletico Madrid .

Getafe, la care Contra este coechipier cu Gica Craioveanu , a inregistrat in primele doua etape ale campionatului Spaniei o victorie (2-0, cu Espanyol Barcelona, in deplasare) si un rezultat de egalitate (1-1, cu Athletic Bilbao, pe teren propriu).

"Am fi putut obtine sase puncte din sase posibile in primele doua etape ale campionatului Spaniei, daca ne gandim la ocaziile pe care le-am avut in meciul cu Athletic Bilbao. Suntem multumiti pentru ca am avut un inceput bun de sezon. In ceea ce ma priveste, eu traiesc un inceput de sezon cum nu am mai avut de aproape trei ani", a spus Contra.

"Getafe imi aminteste mult de acea echipa Alaves (n.r. - cu care Contra a ajuns pana in finala Cupei UEFA) la care am jucat eu cu cativa ani in urma. Inca din prima zi am fost primit ca si cum as fi jucat aici mai multi ani. Aceasta primire iti da putina siguranta si te face sa te simti foarte bine ca persoana si ca fotbalist. M-am adaptat foarte repede", a mentionat Contra.



Internationalul roman a explicat si problemele din ultimii ani. "Acea accidentare m-a tinut departe de teren un an intreg (n.r. - in 2002, la putin timp dupa ce a ajuns la Atletico Madrid). Apoi, cand m-am recuperat, antrenorul nu a mai avut incredere in mine si nu am mai avut sustinerea clubului. A fost foarte dificil.

Mi-am recapatat increderea de sine abia dupa ce am revenit in Romania, unde am jucat sase luni", a adaugat Contra. Jucatorul roman a admis ca plecarea din Italia a fost o eroare. "Plecand de la AC Milan am renuntat la o sansa foarte mare de a castiga titluri, desi la acea echipa nu eram titular in toate meciurile.

Din punctul meu de vedere, Milan este pe primul loc in lume in ceea ce priveste organizarea si modul cum sunt tratati jucatorii. M-am simtit important acolo si putini jucatori pot spune ca au fost la un astfel de club. Insa eu imi doream sa revin in Spania si m-am grabit", a spus Contra.

Internationalul roman a precizat ca a primit o oferta din partea lui Deportivo Alaves, cu doua saptamani inainte de incheierea perioadei de transferuri din aceasta vara. "Insa atunci Atletico se intelesese deja cu Getafe. Oferta lui Alaves a venit cam tarziu. Nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul, insa mi-ar placea sa joc din nou la Deportivo Alaves", a mai spus Contra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea