Social

Contra: Calificarea s-a scris la penalty-ul ratat de Adi Mutu in meciul cu Italia

Fundasul Romaniei, Cosmin Contra , a declarat marti, dupa meciul cu Olanda, scor 0-2, ca accederea in sferturile de finala ale Campionatului European s-a scris in meciul cu Italia, cand tricolorii puteau castiga pe final, dar este de parere ca nationala paraseste competitia cu fruntea sus.

"Ne trebuia victorie, noi ne-am dus la atac, iar ei pe contraatac ne-au dat golurile. Am inceput prima repriza destul de bine, am jucat, dar in repriza a doua am intrat mai slab. Stiam ca Italia conduce cu 1-0 pe Franta, trebuia sa marcam, dar nu stiu daca de accea am inceput mai slab repriza a doua. Noi am iesit la atac, iar ei ne-au prins pe contre. Per ansamblu, ei au fost mai buni si trebuie sa recunoastem", a declarat Cosmin Contra la TVR, dupa care a adaugat ca accederea tricolorilor in sferturile de finala s-a decis in meciul cu Italia: "Eu am zis ca am pierdut de la acea partida, pentru ca alta era situatia. Italienii erau deja acasa, si altfel jucam si noi. Calificarea s-a scris la penalty-ul ratat al lui Adi Mutu ".

Contra a precizat totusi ca Romania paraseste competitia cu fruntea sus, dupa rezultatele obtinute. " Trebuie sa fim mandri de echipa, pentru ca in primele doua meciuri nu am fost cu nimic mai prejos decat Franta si Italia. Ramane regretul ca am avut calificarea in mainele noastre", a spus fundasul nationalei, care a fost completat de portarul Bogdan Lobont : " Suntem cu totii tristi, dar cred ca am parasit competitia cu fruntea sus. Acesta este fotbalul, nu se opreste aici si avem doar de invatat".

Echipa nationala a Romaniei a pierdut marti, scor 0-2, partida cu Olanda, din cadrul Grupei C a Campionatului European, si a ratat calificarea in sferturile de finala ale competitiei. In celalalt meci al grupei Italia a trecut cu scorul de 2-0 de Franta si a reusit calificarea in sferturile de finala.

Clasamentul final al Grupei C: 1. Olanda 9p (9-1); 2. Italia 4p (3-4); 3. Romania 2p (1-3); 4. Franta 1p (1-6).
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea