Social

Consumul de conopida previne anemia

Conopida , potrivit mai multor studii, ajuta in lupta impotriva cancerului. Mai multe cercetari sustin ca prevenirea cancerului se poate face si prin consumul de conopida. Pe de alta parte, consumul ridicat de conopida se ascociaza cu o incidenta scazuta a bolilor de inima si a atacului cerebral. Mai mult, conopida previne anemia si ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Fie ca e murata sau gatita, conopida trebuie mancata de trei sau chiar de mai multe ori pe saptamana. Are foarte putine calorii si, de aceea, poate fi mancata in orice cantitate. Pentru a se beneficia la maximum de avantajele date de conopida trebuie sa se stie cum sa se depoziteze. Astfel, este recomandat ca aceasta leguma sa fie impachetata, depozitata in frigider si consumata in cel mai scurt timp posibil. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea