Social

#reorganizare administrativ-teritoriala # statutul parlamentarilor #cotroceni

Consultari la Cotroceni legate de reorganizarea teritoriala si revizuirea Constitutiei

Partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlamentul Romaniei sunt invitate, marti, la Cotroceni, la consultari , temele de discutie fiind reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei si revizuirea Constitutiei .

Presedintele Traian Basescu se va intalni cu reprezentatii USL la ora 14.00, in timp ce reprezentantii PDL, UDMR, UNPR si Grupului parlamentar al minoritatilor nationale sunt asteptati la ora 16.00. Fiecare delegatie va fi alcatuita din maximum cinci persoane.

La randul sau, si UDMR va avea propuneri marti, la consultarile cu seful statului, si anume amanarea discutiilor despre reorganizarea administrativa a Romaniei pana cand se va putea ajunge la un compromis pe aceasta tema, au declarat surse din cadrul Uniunii, citate de realitatea.net.

Potrivit acelorasi surse, subiectul trebuie redeschis intr-un moment mai favorabil, cand se poate ajunge la un compromis intre formatiunile politice, desi UDMR sustine in continuare necesitatea unei astfel de reorganizari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea