Social

#constanta #apartamente #preturi #imobiliare #scaderi

Constanta, orasul cu cea mai mare scadere a preturilor apartamentelor in 2012

Constanta  ocupa primul loc in topul oraselor cu cele mai importante ieftiniri de apartamente inregistrate in anul 2012, conform unei statistici realizate de imobiliare.ro. Astfel, pretul mediu cerut pentru apartamentele din acest oras a scazut cu 7,6 procente in 12 luni. Daca in ianuarie 2012, pretul unui metru patrat util era de 926 de euro, la sfarsitul lunii decembrie acesta a ajuns la 856 de euro.

In topul celor mai consistente ieftiniri in 2012 figureaza si Ploiestiul, unde declinul preturilor a fost de 6,3% in 2012, valoarea metrului patrat util ajungand la 816 euro. Pe locul trei al clasamentului figureaza Cluj-Napoca, acolo unde preturile apartamentelor vechi si noi au scazut cu 5,5%. Astfel, pretul metrului patrat util a scazut de la 948 de euro la 896 de euro.

La nivel national, pretul mediu pentru un metru patrat util, cerut pentru apartamentele vechi si noi, a scazut in ultimele 12 luni cu 1,3%, ajungand la 878 de euro. Este cea mai mica scadere inregistrata pe segmentul apartamentelor din 2008 pana in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea