Social

#directori noi porturi #autoritati portuare

Constanta: Companiile portuare au directori noi

Companiile nationale portuare constantene au, incepand de vineri, directori noi, acestia fiind numiti prin ordinul ministrului Transporturilor. Potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Monica Velicu, prin ordinul nr. 53 al ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Ioan Balan (PDL) a fost numit director general si presedinte al Consiliului de Administratie al CNAPMC.

Ioan Balan lucreaza la CN "APM" SA Constanta din anul 2001 si a ocupat functiile de sef serviciu Exploatare Portuara, director Directia Exploatare, Siguranta si Securitate Portuara si consilier al directorului general. Noul director general este absolvent al Scolii Militare Superioare de Marina "Mircea cel Batran" si masterand in specialitatea "Optimizarea transporturilor navale".

Tot prin ordin de ministru a fost numit, vineri, noul director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile, Valentin Zeicu (PDL). Acesta a mai ocupat aceasta functie si in urma cu patru ani. La conducerea Autoritatii Navale Romane a ramas in functie Paul Branza (vicepresedintele PD-L Constanta) numit inca de pe 14 ianuarie, acesta asigurand interimatul dupa demiterea fostei conduceri liberale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea