Social

#ioan mang #plagiat ioan mang #consiliul national de etica #plagiat

Consiliul National de Etica: Ioan Mang a plagiat

Consiliul National de Etica (CNE) a decis, miercuri, ca Ioan Mang, fostul ministru al Educatiei, a plagiat in mai multe articole stiintifice, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Decizia a fost luata dupa ce au fost analizate mai multe articole publicate sub semnatura lui Mang, pentru care s-au primit sesizari cu privire la posibile cazuri de plagiat.

Decizia urmeaza sa fie anuntata oficial de catre CNE numai dupa ce va primi avizul Directiei Juridice din Ministerul Educatiei.

Pe 9 mai, Stevan Vlaston, presedintele Asociatei pentru Educatiei si Cercetare EDU CER, a sesizat Autoritatea Nationala pentru Cercetarea Stiintifica (ANCS) in legatura cu "o situatie de posibil plagiat".

"Prin prezenta, va sesizez o situatie de posibil plagiat, pentru a fi supusa analizei CNE, conform prevederilor legale in vigoare. Este vorba de doua articole stiintifice din domeniul comunicatiilor si codurilor corectoare de erori, sub semnatura domnului profesor Ioan Mang, a doamnei profesor Erica Mang (sotia ministrului - n.r.), si a domnului profesor Constantin Popescu, profesori la Universitatea din Oradea", se arata in sesizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea