Social

#urmarire #consilieri #tariceanu #dan andronic #traian băsescu

Consilierii lui Tariceanu, spionati de Traian Basescu

Dan Andronic , unul dintre sfetnicii de taina ai premierului Tariceanu, afirma ca serviciile secrete autohtone spioneaza consilierii premierului, raportand, mai apoi, ce se pune la cale, presedintelui Traian Basescu.

El a declarat pentru Cancan, ca interceptarea convorbirilor consilierilor romani si israelieni ai premierului a devenit o practica obisnuita, mai ales in ultima perioada.

"Ni se asculta telefoanele, precum si discutiile de lucru pe care le avem, iar datele respective sunt livrate, ulterior, cel mai probabil presedintelui Traian Basescu. Acesta le transmite, mai departe, celor de la PD-L, care adopta, de multe ori, pozitii publice in sensul ori in intampinarea celor discutate de noi, afirma Andronic. El a precizat ca au avut multa vreme banuieli ca sunt spionati, si au decis, la un moment dat, sa puna niste " capcane ".

"Am aranjat ca in discutiile pe care le-am avut, spre exemplu, cu Tall Zilberstein sau cu Arthur Finkelstein (consilierii israelieni ai lui Tariceanu - n.n.), sa aruncam anumite informatii si strategii false pentru a urmari "traseul" lor ulterior. Si nu am avut mult de asteptat: la scurta vreme, lideri ai PD-L s-au repezit sa se pronunte public impotriva asa-ziselor noastre intentii..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea