Social

#gordon brown #partidul laburist #sondaje=

Conservatorii britanici conduc in sondaje

Un ultim sondaj de opinie realizat pentru Daily Telegraph sustine ca partidul laburist este la o distanta mare in urma celui Conservator, relateaza AFP.

Analistii aprecieaza ca rezultatul sondajului a lovit puternic cursul ascendent urmat de premierul britanic Gordon Brown ( foto ) in materie de recastigare a popularitatii. Laburistii se afla, conform sondajului realizat de institutul YouGov pentru Daily Telegraph, la sapte puncte in urma conservatorilor, in timp ce luna trecuta diferenta era de patru puncte, conservatorii intrunind 42% opinii favorabile (o crestere cu 2%) iar laburistii 35% din optiunile de vot (in scadere cu 1 procent).

Revenirea popularitatii lui Brown in sondaje a fost atribuita de analisti bunei sale gestionari a crizei financiare, sfarsitul acestei perioade de gratie relansand speculatiile legate de convocarea de alegeri anticipate pentru anul viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea