Social

Conservatorii au facut obsesie pentru Voluntari

Nici deputatii Partidului Conservator nu au stat cu manile-n in anul 2005. Unii si-au deschis conturi bancare, altii au cumparat obiecte de arta sau au ales sa faca investitii imobiliare cu precadere in comuna Voluntari din judetul Ilfov.

Astfel, liderul Bogdan Pascu a cumparat 1.152,14 mp in intravilan in valoare de 42.520 de euro. La fel a facut si deputatul Raul Eduard Hellving care a cumparat 401,30 mp, in intravilanul comunei Voluntari.

Deputatul Partidului Conservator dumitru becsenescu a reusit sa cumpere aproape 10 hectare de padure pe raza comunei Voluntari cu numai 650 de milioane de lei vechi.

Denisa Gratiela Iordache, deputat a cumparat in comuna Clinceni, sat Olteni 1.763,75 mp de teren agricol cu 50 de milioane de lei vechi. Nici comuna Ciolpani din acelasi judet Ilfov nu ascapat "neatinsa" de PC. Aici, deputatul Bogdan Liviu Ciuca a cumparat 1,08 hectare in intravilan dar si masca si statuete din Africa in valoare de 3.000 de euro.

Deputatul aceluiasi partid conservator si-a deschis un cont in valoare de 1,6 miliarde de lei vechi. Sergiu Anton si-a deschis si el un cont de card in valoare de 400 de milioane de lei vechi.

Parlamentarul Florea Damian si-a intregit colectia de pasteluri pe care o detine inca din anul 1987 si care acum a ajuns la valoarea de 192.000 de euro, dupa ce a vandut la licitatie o lucrare de arta cu suma de 233 de milioane de lei.

Si pentru deputatul PC Romeo Hanganu, anul 2005 a fost un an bun. El si-a deschis doua conturi, unul in lei iar celalalt in valuta in valoare de 260 de milioane de lei si 18.500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea