Social

#politica #senat #petru filip

Conducerea Senatului va fi asigurata in perioada 4-5 septembrie de Petru Filip

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a semnat, marti, o decizie, publicata in Monitorul Oficial, prin care se se stabileste ca sefia acestei Camere a Parlamentului va fi asigurata in perioada 4-5 septembrie 2012 de Petru Filip (PSD), vicepresedinte al Senatului.

"In conformitate cu prevederile art. 40 alin. (2) din Regulamentul Senatului aprobat prin Hotararea Senatului nr. 28/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Senatului decide: Articol unic - in perioada 4-5 septembrie 2012, conducerea Senatului va fi asigurata de domnul senator Petru Filip, vicepresedinte al Senatului", se arata in documentul semnat de Antonescu.

Marti, Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, afirmase ca delegarea lui Petru Filip pentru asigurarea conducerii Senatului se prelungeste automat. Declaratiile lui Sarbu a fost facute dupa ce acesta a fost intrebat daca Filip mai poate conduce sedintele Senatului si pe cele ale Biroului Permanent, in conditiile in care delegarea sa a expirat pe 3 septembrie.

Foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea