Social

#orientul mijlociu #anulare #vizita china #condoleezza rice

Condoleezza Rice si-a anulat vizita in China

Secretarul american de stat condoleezza rice si-a anulat vizita in China prevazuta pentru 7 si 8 ianuarie, anuntata deja oficial la Beijing, pentru a se dedica situatiei din Orientul Mijlociu , unde conflictul dintre Israel si Hamas a luat o noua amploare , a anuntat duminica Departamentul de Stat .

"Din cauza evenimentelor din Orientul Mijlociu, secretarul de stat Condoleezza Rice nu va fi in masura sa mearga la Beijing, in China, asa cum dorea", a anuntat intr-un comunicat un purtator de cuvant al Departamentului de Stat, Fred Lash.

Rice va fi inlocuita de secretarul de stat adjunct John Negroponte, care se va duce miercuri la Beijing, a precizat purtatorul de cuvant.

Insusi presedintele american George W. Bush i-a anuntat duminica aceasta decizie omologului sau chinez Hu Jintao, intr-o convorbire telefonica pe care cei doi au avut-o, potrivit agentiei oficiale de presa China Noua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea