Social

#condoleezza rice #george bush #secretar de stat #barack obama

Condoleezza Rice se intoarce sa predea stiinte politice la Stanford

Fostul secretar american de stat Condoleezza Rice se va intoarce la prestigioasa universitate americana Stanford , din California, unde va preda stiinte politice, a anuntat, joi, institutia.

Rice, in varsta de 54 de ani, consilier pentru securitate nationala in timpul primului mandat al lui George W. Bush (2001- 2005), apoi sef al diplomatiei intre 2005 si 2009, se va intoarce in urmatoarele luni la Stanford, asa cum lasase sa se inteleaga anterior, anuntand la sfarsitul lunii decembrie ca isi cauta o locuinta in apropiere de campus.

Numita vicedecan la Stanford la varsta de 38 de ani, ea a anuntat saptamana aceasta ca nu va incepe imediat sa predea. Ea intentioneaza sa scrie mai multe carti si sa sustina conferinte si va face parte din consiliul de administratie a grupului petrolier Chevron, relateaza AFP.

La "Hoover Institution", departamentul de stiinte politice al universitatii Stanford, fondat in 1891, Rice va lucra alaturi de un alt fost secretar de stat, George Schultz ...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea