Social

#carti #casa california #condoleeza rice

Condoleeza Rice isi cauta casa in California si se apuca de scris

Viitorul fost secretar de stat , Condoleezza Rice , al carei mandat se va incheia la 20 ianuarie 2009 , a declrat intr-un interviu acordat AFP ca isi cauta o casa in California, in apropiere de Universitatea Stanford , unde intentioneaza sa predea.

"Am unde sa ma instalez temporar", a declarat Rice, intrebata despre proiectele sale dupa retragerea presedintelui George W. Bush de la Casa Alba, unde va fi urmat, in 20 ianuarie, de Barack Obama.

"Nu am avut timp sa-mi caut" o locuinta, a adaugat Rice, care si-a anuntat intentia de a reveni la Universitatea Stanford, din apropiere de San Francisco, unde preda inainte sa se alature administratiei Bush, in 2001, mai intai in functia de consilier pe probleme de securitate nationala, iar apoi ca secretar de stat, incepand cu anul 2005.

"Cand voi fi in California, voi incepe sa-mi caut o locuinta", a continuat secretarul de stat in exercitiu. "Dar stiu ca nu vreau sa locuiesc prea departe de locul meu de munca (...) Nu-mi plac deplasarile", a recunoscut ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea