Social

# fuga din spital # condamnare la inchisoare #inchisoare #spital

Condamnat la inchisoare deoarece a fugit din spital inainte de a primi rezultatul testului Covid-19

Un barbat din localitatea Grebanu, judetul Buzau, a fost condamnat la un an de inchisoaree si i-au fost interzise anumite drepturi, dupa ce, in primavara acestui an, a fugit din spital inainte de aflarea rezultatului testului pentru depistarea coronavirusului.

 

Sentinta nu este insa definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

Barbatul in varsta de 36 de ani a fost internat in luna aprolie in spital deoarece tusea. Acesta fiind suspect de coronavirus a fost plasat intr-unul dintre containerele sectiei de boli infectioase a Spitalului Judetean Buzau, unde trebuia sa ramana pana la aflarea rezultatelor testelor pentru Covid. 

Barbatul a fugit insa inainte de aflarea testelor. Acesta a fost prins de politisti in timp ce se indrepta spre casa si a fost dus, din nou, la spital.  Ulterior, rezultatul testului a iesit negativ. Cu toate acestea barbatul a fost diagnosticat cu TBC.

Desi testul a iesit negativ, barbatul a fost condamnat la un an de inchisoare si interzicerea unor drepturi deoarece a fugit din spital inainte de aflarea diagnosticului.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea