Social

#coruptie #gigi becali #condamnarea #schimb ilegal de terenuri

Condamnarea lui Gigi Becali face zarva si in presa internationala

Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare primita de latifundiarul Gigi Becali a starnit un mare interes si pentru presa internationala, care, imediat dupa anuntarea sentintei in cazul omului de afaceri, a punctat faptul ca acesta a incercat sa fuga din tara inainte de a fi condamnat si ca este unul dintre putinii oameni potenti care a fost condamnat.

"Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru un schimb ilegal de terenuri. Fost europarlamentar si actual membru al coalitiei de centru-stanga aflata la putere, Gigi Becali a mai primit o condamnare in luna februarie la trei ani de inchisoare pentru rapire", scrie Agentia France Presse.

De asemenea, cotidianul "L'Equipe" noteaza in editia electronica online si alte detalii interesante in acest caz: "Controversatul Becali incercase in noaptea de duminica spre luni sa fuga din Romania in Israel, dar a fost oprit de politia de frontiera pe aeroportul din Bucuresti", anunta "L'Equipe".

Totodata, agentia Reuters scrie ca "George Becali este unul dintre putinii "grei" care au fost gasiti vinovati, intr-o tara care incearca sa demonstreze ca se poate bate cu coruptia la nivel inalt".

Sursa foto: radiocluj.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea