Proiecte speciale

#rechizite #concurs acasa.ro #concurs premii # cadou scoala # rechizite scoala

Concursul "Incepe scoala" iti aduce zilnic rechizite cadou pentru copilul tau

Luna septembrie inseamna pentru parinti si elevi debutul unui nou an scolar si cumparaturile necesare pentru pregatirea elevilor de studiu. Scapa de grija rechizitelor si participa la concursul "Incepe scoala!", care ofera zilnic cadou caiete, penare, instrumente de scris, ghiozdane si alte accesorii utile oricarui scolar, din libraria Diverta.

Cum ar fi ca anul scolar 2014-2015 sa inceapa cu un premiu generos, care iti pregateste temeinic copilul de scoala? Acest vis este perfect realizabil, cu ajutorul concursului "Incepe scoala!" de pe Acasa.ro, ce se desfasoara in perioada 2 septembrie - 1 octombrie. Printr-o simpla tragere la sorti, poti castiga rechizite in valoare de 90 de Ron, de la Diverta.

Regulile de participare

Intra pe pagina concursului "Incepe scoala!" si parcurge cei 7 pasi ai drumului spre scoala, care iti arata de ce are nevoie cel mic pentru noul al scolar.

In calatoria virtuala, vei vedea ca cel mai bun snack pentru pauza mare sunt biscuitii Tempo. Strecoara-i in ghiozdan un pachet si fa-i copilului tau ziua mai frumoasa.

Alimentele sanatoase si proaspete de la Mega Image iti ajuta copilul sa aiba energie si sa obtina cele mai bune rezultate la scoala si in activitatile extrascolare, alimentatia corecta fiind esentiala pentru performanta, spun specialistii.

Tinute frumoase si practice, pefecte pentru scoala, gasesti la Kidsplaza.ro, de la branduri precum Bonnie Jean si alte marci celebre.

Nu uita de sanatatea celui mic! Scoala este locul unde se "intalnesc" virusurile, asa ca nu uita de imunitate! Cea mai buna protectie in colectivitate este asigurata de produsele imunostimulatoare din farmaciile Ropharma

Daca iti doresti pentru copilul tau un viitor de succes, un job bine platit sau oportunitatea de a calatori in toata lumea, ofera-i de mic darul de a studia limba engleza la un nivel avansat. Alege experienta interactiva, distractiva, dar eficienta de  invatare a limbii engleze alaturi de Shakespeare School.

De asemenea, nu uita de rechizitele necesare pentru noul an scolar! Le poti cumpara cu un singur click de pe Depozitul de papetarie, iar pentru timpul liber al celui mic, te poti inspira din oferta de jucarii originale de la 101jucarii!

Cum la finalul fiecarui an scolar, cei mai buni primesc un premiu, Acasa.ro si partenerii sai te premiaza si pe tine pentru ca ti-ai facut temele pentru noul an. Astfel, la finalul drumului virtual catre scoala, nu trebuie decat sa introduci datele tale (nume, prenume si adresa de e-mail) in casutele speciale si sa astepti pe e-mail vestea buna ca ai castigat un voucher cu care poti comanda rechizitele necesare de la Diverta.

Poti sa vezi lista competitorilor tai in sectiunea participantilor, din pagina oficiala a concursului.

Premiile concursului "Incepe scoala!"

Concursul "Incepe scoala!" pune la bataie 30 de vouchere in valoare de 20 euro fiecare pe site-ul Diverta, in valoare totala de 600 de euro. Premiile se acorda prin tragere la sorti, printr-un sistem automat intern. Va fi desemnat cate un premiu pe zi.

Extragerile aleatorii (care vor stabili cate un castigator) se vor desfasura in fiecare zi de concurs - 02.09.2014 (ora 18.00.00) – 6.10.2014 (ora 23.59.59) - la ora 17.00. Vei primi un email care te anunta ca ai castigat. Ai grija sa raspunzi in maximum doua zile calendaristice de la data primirii instiintarii pentru a-ti revendica premiul. Vei intra in posesia acestuia in urma unei livrari prin posta, imediat ce sunt intocmite formalitatile necesare, prezentand buletinul la adresa concursuri@acasa.ro.

Poti obtine mai multe detalii despre concurs la adresa de email: customer@machteamsoft.ro sau la numarul de telefon 021 2095615.

Pregateste-ti si tu copilul de scoala!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele