Social

Concursul de rezidentiat va fi organizat pe specialitati pe centre universitare

Concursul national de rezidentiat in medicina , stomatologie si farmacie va avea loc in acest an pe 23 noiembrie si va fi organizat, pentru prima data, pe centre universitare, informeaza Biroul de presa al Ministerului Sanatatii si Familiei.
La Bucuresti se va da concurs pentru grupa specialitatilor medicale, la Cluj-Napoca pentru stomatologie, la Craiova pentru medicina de familie, la Iasi pentru grupa specialitatilor chirurgicale, la Targu Mures pentru grupa medicina de laborator, iar la Timisoara pentru grupa farmacie.
Concursul va consta intr-un test-grila cu 200 de intrebari, iar durata de examinare va fi de patru ore. Organizarea si desfasurarea concursului vor fi coordonate de catre o comisie centrala si comisii zonale, formate din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si Familiei si ai Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Tematica si bibliografia pentru concursul de rezidentiat vor fi publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii si Familiei la adresa www.ms.ro. (Rompres)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea