Social

#oferte turism #cazare litoral #vacanta ieftina #zile gratuite de vacanta

Concediu pe bani putini. Se lanseaza programul "Zile gratuite de vacanta"

Cine nu viseaza la o vacanta ieftina? Daca te afli inca in cautarea ofertelor pentru un concediu la mare pe bani putini, afla ca se lanseza programul "Zile gratuite de vacanta". Ce trebuie sa stii din start este ca se adreseaza doar celor care aleg destinatii autohtone.

Platesti cinci zile, stai sase sau platesti sase zile si stai sapte. Este oferta pe care o pun si in acest an la bataie in special hotelurile de pe litoral. Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT) a anuntat ca ii sustine pe proprietarii de hoteluri si pensiuni care sunt dispusi sa ofere zile gratuite de cazare la sejururile mai lungi. Prin acest program, sustin reprezentantii FAPT, se doreste atragerea a cat mai multi turisti romani in campania nationala "Vacanta in tara mea".

Programul "Zile gratuite de vacanta" este foarte popular in randul hotelurilor de 2 si 3 stele, insa adera la el chiar si hoteluri de 4 stele. Oferta este valabila fie pe intreaga perioada a sezonului estival, fie doar in anumite intervale, in functie de politica tarifara a fiecarui hotel.

Pentru a obtine detalii despre ofertele de vacanta consulta site-urile infoturism.ro si oferteturism.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea