Social

#castigatori #concurs #premii #lumea auto #premii concurs lumea auto #curs defensive driving

Concursul "LumeaAuto te trimite in vacanta" isi premiaza castigatorii

Concursul organizat de magazinul online de piese auto si accesorii Lumea Auto, intitulat "LumeaAuto te trimite in vacanta", isi premiaza castigatorii. Dupa 10 saptamani in care 200 de participanti la competitie au fost premiati, prin tragere la sorti, cu cate un tricou Lumea Auto, urmeaza desemnarea titularilor premiilor mari puse in joc.

O excursie la Paris pentru doua persoane, un set de anvelope de vara si un curs de conducere defensiva la Napoca Rally Academy - acestea sunt premiile de proportii oferite de cel mai accesat magazin de piese auto si accesorii din mediul online, Lumea Auto. Norocosii care vor intra in posesia celor trei premii substantiale vor fi alesi luni, 1 aprilie 2013, prin tragere la sorti.


Concursul "LumeaAuto te trimite in vacanta"

In perioada 17 ianuarie - 31 martie 2013, clientii si fanii magazinului Lumea Auto au putut participa la concursul "LumeaAuto te trimite in vacanta", cu o miza imposibil de ignorat. Magazinul cu cele mai diversificate si accesibile piese auto a pus la bataie premii atractive, pentru a recompensa fidelitatea consumatorilor:

  • o excursie la Paris pentru 2 persoane
  • un set de 4 anvelope de vara
  • un curs de conducere defensiva la Napoca Rally Academy
  • 200 de tricouri Lumea Auto, oferite prin extrageri saptamanale


Astfel, peste 5000 de participanti s-au inscris in concurs, pe pagina oficiala de Facebook Lumea Auto, abonandu-se totodata si la newsletterul Lumea-Auto.ro.

Desemnarea potentialilor castigatori ai excursiei la Paris, setului de anvelope si cursului de conducere defensiva se va face prin tragere la sorti, pe data de 1 aprilie a.c.

Dupa extragerea potentialilor castigatori, vor fi extrase si rezerve, la care se va apela in situatia in care potentialii castigatori nu vor putea fi validati la final sau nu vor putea fi contactati pentru atribuirea premiului.


Despre Lumea Auto

Lumea Auto este furnizorul preferat de piese si servicii auto a mii de clienti din toata tara, pe care magazinul ii considera reali parteneri. Cu acreditare Trusted, preturi competitive si un program de garantii adaptat nevoilor clientilor, magazinul Lumea Auto are un sistem de comanda rapida ultraperformant si o retea de furnizori cu solutii logistice inovative.

Lumea Auto ofera si flexibilitate in metodele de plata, posibilitatea achizitionarii in rate si o modalitate rentabila de livrare!


Comunicat de presa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea