Social

#gabriel oprea demisie #vanghelie oprea geoana #santaj geoana vanghelie

Complot pesedist impotriva lui Geoana, la Peris

Dupa ce ministrul Internelor Gabriel Oprea si-a dat, marti, demisia, mai multi lideri de filiale din PSD, apropiati ai lui Miron Mitrea, s-au intalnit cu filiala PSD Ilfov la Peris, unde au pus la cale o contraofensiva impotriva masurilor luate de cuplul Geoana-Vanghelie.

Complotistii care au participat la discutii tarzii in noapte sunt reprezentanti ai filialeor fara presedinte de Consiliu Judetean si care, la fel ca si Mitrea, nu au capatat nicio functie.

Pesedistii nu s-au dat in laturi de la masuri radicale: convocarea Congresului de debarcare a lui Mircea Geoana din fruntea PSD, ori scindarea partidului prin constituirea unei noi structuri politice de stanga, scrie Gardianul.

In cazul scindarii partidului, ar urma sa ia nastere o noua constructie "politica europeana de stanga" cu sustinerea unor importanti europarlamentari , o veche idee preluata de la Ion Iliescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea