Social

"Complexul Romania" are premiera vineri la Teatrul National

Piesa "Complexul Romania", de Mihaela Michailov , care a primit premiul UNITER pentru Cea mai buna piesa a anului 2006, are premiera vineri la Teatrul National Bucuresti ( TNB ).

Piesa a fost pusa in scena de Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala "Ion Sava" sub egida TNB, in regia Alexandrei Badea. Din distributie fac parte Razvan Oprea, Diana Dumbrava, Raluca Zamfirescu, Carmen Ungureanu si Mihai Calota, unul dintre actorii cei mai recent intrati in trupa Nationalului.

Scenografia este semnata de Liliana Cenean, iar muzica si proiectia video au fost realizate de Tom Brandus. Pentru productia spectacolului s-au folosit imagini din arhiva Televiziunii Romane.

"'Complexul Romania' este o piesa despre noi, cei care am fost facuti pionieri, dar nu am ajuns utecisti, cei care am fost educati cu: frica, minciuni si stereotipuri. Cei care ne-am trezit brusc intr-o lume asa zis libera, dar in care nu ne-am mai gasit repere, cei care am plecat sau am fost tentati sa plecam cat mai departe pentru a ne regasi", se arata in comunicatul TNB.

Piesa a fost montata in cadrul unui Atelier de Creatie la Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala "Ion Sava", infiintat in 2005, in cadrul TNB, ca centru de studii pentru actori, regizori, scenografi sau tehnicieni.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea