Social

#Servicii Funerare #agentie servicii funerare

Complexitatea serviciilor funerare

Firmele funerare dispun de personal calificat si profesionist care se ocupa sa ofere toate detaliile de care familia unei persoane decedate are nevoie pentru a pregati tot ceea ce este necesar, de la consultanta post mortem si pana la organizarea pomenii si parastasului dupa inmormantare. Acestea ofera servicii la preturi accesibile, preturi ca sa se incadreze in bugetul fiecarei familii, deoarece un deces implica cheltuieli destul de mari. Consultatia post mortem va fi gratuita, atunci se vor stabli toate conditiile si serviciile pentru care veti opta si restul de aspecte ce trebuie acoperite in cazul unei inmormantari.

Daca nu ati trecut inca prin un deces si nu v-ati numarat printre cei ce au trebuit sa se ocupe de tot ceea ce presupune acesta, puteti apela la servicii funerare Rainbow Dorobantu. Acestia sunte disponibili 24/24 si pentru a va informa detaliat in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari, incepand cu alegerea produselor funerare, pana la ultimul pas ce il presupune pomana si parastasul. Exista o gama vasta de produse funerare din care puteti alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus in piept si la usa, coroane pana la cruci, sicrie si furnituri. Contractarea unei firme de pompe funebre Bucuresti poate fi foarte benefica deoarece aceasta dispune de preturi accesibile pentru orice buzunar si de diverse pachete pentru care puteti opta, pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu si pachetul spital, ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul ce vi se pare a fi cel mai potrivit, raportat la bugetul pe care il aveti.

Astfel de firme ofera si serviciul de repatrieri decedati, punandu-va la dispozitie transport funerar international. Un astfel de transpor se realizeaza cu autospeciale care intrunesc toate conditiile din punct de vedere legal si igienic pentru ca transportul sa se efectueze conform normelor legale. Tot firma se poate ocupa si de toate documentele necesare pentru ca decedatul sa ajunga acasa la familie, avand diverse variante de transport, precum transport funerar terestru, aerian sau repatrierea cenusii daca se opteaza pentru incinerare.

Pentru fiecare membru din familia celui care a trecut in nefiinta este important sa aiba in amintire o ultima imagine cu acesta care sa exprime decenta si demnitate. Iar firmele funerare se vor ocupa si de acest aspect, avand ca servicii si toaletarea si cosmetizarea decedatului, iar in cazul inmormatarii, avand posibilitatea de a se ocupa si de aranjamente florale care vor fi personalizate. Datoria familiei este doar aceea de a alege forma, care sunt florile din care se doreste realizarea aranjamentelor, precum si cum sa arate aranjamentul pentru capac. In acest sens, in general, firmele funerar dispun de o sala speciala unde intregul proces de pregatire al persoanelor decedate poate avea loc in cele mai bune condiții. Spațiul este dotat corespunzator, fiind totodata realizata in conformitate cu cele mai noi norme funerare si care respecta, de asemenea, toate conditiile de igiena necesare. Aceasta sala este pusa la dispozitia familiilor care au pierdut pe cineva, pentru a avea parte de intimitate si decenta.

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa va ajute sa organizati o ceremonie funerara pentru un membru al familiei sau pentru un apropiat, trebuie sa stiti ca serviciul funerar face parte din cele mai importante elemente legate de sfarsitul vietii persoanei respective.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea