Social

#legume #lapte #copii #programe #formular #masuri #fructe

Comisia Europeana vrea sa eficientizeze programul "Fructe la scoala" si "Lapte in scoli"

Programele "Lapte in scoli" si "Fructe la scoala" vor putea fi evaluate de catre cetatenii europeni printr-un formular special, disponibil pe internet. In vederea sporirii eficientei celor doua masuri sociale, Comisia Europeana a lansat ieri o consultare publica in care peste 500 de milioane de consumatori din UE sunt invitati sa-si spuna parerea despre acestea.

Formularul este disponibil in limba engleza, pe site-ul ec.europa.eu si poate fi completat pana pe data de 22 aprilie 2013.

"Aceasta consultare vizeaza evaluarea impactului celor doua programe si evaluarea modului in care aceste pot evolua, in ceea ce priveste aria produselor oferite copiilor sau de sustinere a masurilor educative", se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

In fiecare an, UE aloca programelor "Lapte in scoli" si "Fructe la scoala" 180 de milioane de euro. Statistica arata ca, in anul scolar 2010-2011, au fost distribuite gratuit 43.000 de tone de fructe si legume si 300.000 de tone de lapte, de care au beneficiat peste 25 de milioane de copii.

Sursa foto: qmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea