Social

#presedinte #liga #sandu

Comisia de Ancheta a FRF a anuntat ca Mircea Sandu nu s-a implicat in cazul "Valiza"

Comisia de Ancheta desemnata de Comitetul Executiv al FRF a anuntat, luni, ca a ajuns la concluzia ca presedintele Mircea Sandu nu a influentat in niciun fel Comisiile in luarea vreunei decizii.

 "Nu a existat nici cea mai mica ingerinta a presedintelui FRF, cele trei comisii ( Comisia de Disciplina , Comisia de Apel si Curtea de Arbitraj pentru Fotbal) judecand, analizand si hotarand in mod independent", anunta site-ul oficial al Federatiei.

Pe de alta parte, in conditiile in care motivarea deciziei CAF in acest caz a fost depusa la FRF abia luni, la ora inceperii sedintei, cea de-a doua comisie desemnata in cadrul ultimei sedinte a Comitetului Executiv al FRF, pentru a analiza legalitatea deciziilor pronuntate de cele trei comisii evocate, nu a ajuns la nicio concluzie, urmand sa prezinte un raport cu ocazia viitoarei sedinte a Comitetului Executiv al FRF.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea