Social

#bijuterii #bijuterii din argint

Comaccent isi deschide primul magazin online dedicat in exclusivitate bijuteriilor din argint

Firma Comaccent SRL isi deschide primul magazin online dedicat in exclusivitate bijuteriilor din argint si pietre semipretioase, marca "Accent Bijuterii". Din acest magazin clientii isi vor putea alege bijuteriile preferate din cateva mii de modele, inclusiv creatii proprii „Accent Bijuterii”.

Veritabile opere de arta, bijuteriile se nasc din inepuizabila pasiune si creativitate a maestrilor nostri bijutieri. O paleta coloristica larga de pietre pretioase si semipretioase imbinate cu argint, lemn, sidef sau os, ofera o experienta vizuala de neegalat.

Creatiile evidentiaza uluitor personalitatea pietrelor, incastrand subtilitatea perlelor sau stralucirea cuartului.

Prin intermediul magazinului online clientii nostri vor putea acum mult mai usor sa ofere un cadou celor dragi, prin plata cu cardul sau prin virament bancar. Bijuteriile comandate din magazinul online se pot plati si la livrare (ramburs), precum si achitate direct in magazinul nostru din Bucuresti, daca sunt ridicate personal.

Cele mai multe dintre modelele „Accent Bijuterii” sunt unicat, fiind executate manual, iar daca modelul dorit nu mai exista in stoc, va putem oferi oricand variante alternative.

Originale, unicat sau de serie limitata, bijuteriile isi pastreaza farmecul indiferent de tendintele trecatoare ale modei.

Despre Accent Bijuterii

Datorita experienţei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea