Social

Columbeanu se poate vindeca de Monica

Limbajul trupului dezvaluie mai multe decat vrem sa aratam. Pornind de la aceasta baza, psihologul Georgeta Ghinea a analizat cateva fotografii ale unor perechi celebre si ne-a tradus ce se ascunde in spatele imaginilor. Primii pe lista sunt Monica Gabor si Irinel Columbeanu. Alte cupluri din showbizul romanesc vor fi radiografiate in numerele viitoare ale revistei X-Magazin.

Psihologul Georgeta Ghinea, colaboratoare a emisiunii "9595" difuzata la Antena 1, a urmarit comportamentul lui Irinel Columbeanu si considera ca omul de afaceri sufera de grave tulburari de personalitate: ""Masculul" e un caz patologic. L-as incadra la "corupatori de minore". Sau pe ea la "gerontofilie". Irinel Columbeanu sufera de grave complexe interioare de vreme ce notorietatea lui este construita pe astfel de cuceriri . Tinerele necoapte, cu creierasul cat un miez de nuca, dornice de faima, ii valideaza barbatia de care se indoieste. El isi cumpara cu bani imaginea de "mascul", adorat de adolescente ".



CONDAMNABIL

"Este imatur emotional", spune in continuare psihologul. "La bietele fete poate e scuzabila varsta frageda la care ajung sa fie corupte, insa la el acest comportament este condamnabil si totodata tratabil. Cand o sa-l vedem cu o doamna de varsta si inaltimea lui o sa putem face cateva previziuni bazate pe realitate".



DE COMPATIMIT

"Orice publicatie sau televiziune care vrea "sa vanda" ii foloseste spre deliciul publicului care se distreaza la aparitia celui mai caraghios cuplu de pe planeta. Ei pozeaza in indragostiti, sarutandu-se lasciv tot timpul. Nu sunt de invidiat, ci de compatimit, fiecare pentru problemele interioare de natura diferita. Domnul mai in varsta ar trebui sa fie discret cu aparitiile in public pentru a-si proteja partenera. Dar Irinel se foloseste de tinerele seduse pentru a le folosi imaginea, pentru a se poza cu ele pentru ca, doar asa, crede el, poate capata valoare ca mascul "feroce"".



MONICA, UN BIET OBIECT

"In fotografie Monica e pe post de obiect. Pe plaja, la fel, vin fotografii cu maimuta sau cu puiul de leu. Irinel asta face. Se pozeaza cu obiectul personal, girafa, in care a investit bani. Bietul obiect, Monica, se va maturiza si va lasa locul alteia, atat cat o sa-l tina balamalele pe batranel", zice Georgeta Ghinea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea