Social

#club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv #colectiv

#Colectiv: Inca un ranit a decedat! Bilantul a ajuns la 62 de morti

Incendiul produs in data de 30 noiembrie in Club Colectiv a facut 62 de victime. O alta persoana a decedat in aceasta dimineata in Spitalul de Arsi din Capitala.

Tanara care a decedat in aceasta dimineata avea 26 de ani. Aceasta era internata in stare cristica, la Sectia de Terapie Intensiva, avand arsuri grave pe o mare suprafata a corpului, potrivit mediafax.ro.

Raluca Boghian avea 26 de ani si era fotograf, specialitatea ei fiind concertele. Ea era cunoscuta in mediul artistic sub numele de Shimmaya (Shimmaya Noctem si Shimmaya LIVE Photography).

In spitalele din Romania mai sunt internati 18 pacienti, dintre care trei la Spitalul de Arsi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - doi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca - trei si la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient. Alti 22 de pacienti se afla internati in strainatate, mai adauga mediafax.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea