Social

Colectia Heliotrop 2008 - Rochii de mireasa

Casa de Moda HELIOTROP si Ana Zdravcu propun

Colectia de rochii de mireasa 2008

Desi este (re)cunoscuta si supranumita drept “Regina Mantourilor”, creatoarea Ana Zdravcu, managerul Casei de Moda Heliotrop a lansat deja colectia de primavara-vara 2008, dar si o colectie impresionanta de rochi de mireasa. “Se spune ca acolo unde intervin gandirea,calculele, frumusetea se altereaza” – ne-a spus absolventa Facultatii de Matematica care, de mai bine de zece ani a devenit designer vestimentar. “Mie mi-ar placea sa fac doar prezentari pentru podium, pentru ca doar asa as putea sa dau frau liber imaginatiei. Dar, ca producator trebuie sa prezint si colectii prêt-a-porter pe care trebuie sa le vand. Incerc de fiecare data, cu fiecare model si colectie sa imbin frumusetea cu pragmatismul, propriile idei si imaginatia cu cele mai noi tendinte in moda, dar si cu cerintele pietei. Trebuie sa tin cont de clientii mei, chiar daca, recunosc, ma straduiesc uneori sa le influentez putin optiunile”. Atelierele “Heliotrop” (www.heliotrop.com.ro) se afla in Bd. Theodor Pallady nr. 26, sector 3 (tel. 021.345.38.92; 0722.354.306), iar magazinele in Unirea Shopping Center (etaj 1) si Galeriile Comerciale Voaleta - intersectia I.C. Bratianu cu Lipscani (pasajul Sf. Gheorghe).

Colectia de rochii de mireasa 2008 este si va ramane insa “piesa de rezistenta” a acestui sezon. Linia fiecarui model, ca si cea a colectiei sale de sezon, unitara si originala, este simpla si expresiva. Siluetele “desenate” de Ana Zdravcu sunt armonioase, fluide, lejere, cu linii impecabile, atu-urile fiecarui model fiind detaliile elaborate, combinatiile si suprapunerile de materiale, aplicatiile (mai ales strasurile Swarovsky si ornamentele florale executate manual!) si evident, accesoriile. Alaturi de croiala sofisticata si indrazneata, dar indelug studiata a creatiilor “Heliotrop”, materialele folosite sunt din fibre naturale in nuante mereu en vogue. Toate aceste modele reprezinta stilul inconfundabil al creatoarei Ana Zdravcu, un stil deja coerent si permanent ce defineste in sens restrans expresia artistica unitara si creativitatea sa si care este dat si de raportul de proportii personal folosit de fiecare data atunci cand elaboreaza o noua colectie vestimentara, asa cum este si cea rezervata mireselor anului 2008. Se stie ca doar acest “amanunt” face sau nu ca produsele vestimentare sa fie recunoscute fara a li se vedea eticheta. Demn de remarcat este faptul ca modelele create de Ana Zdravcu se mentin in zona albului pur, modelele diferite si materialele folosite reprezentand succesul si originalitatea colectiei. Dantela din bumbac, satin, matase, tafta, tul, organza, voal, toate din fibre naturale se regasesc in fiecare model, fie el clasic, glamour, retro, baroc sau cu influente latino. Ana Zdravcu pune in valoare silueta feminina prin linia pe corp, cu decoltee senzuale, in contrast cu volumele generoase din partea inferioara. Si pentru a raspunde tuturor cerintelor, modelele sunt fie romantice, cu atitudine de printesa, bogat ornamentate cu broderii si aplicatii, fie stil empire, pentru siluete mai plinute. Si cum “Regina Mantourilor” nu se poate dezminte, Ana Zdravcu a creat special si o linie de mantouri pentru mirese care doar la simpla vedere starnesc senzatie. Demn de remarcat este si faptul ca “miresele” colectiilor “Heliotrop” au fost balerina Monica Alexandra Petrica, prim-solista a Operei Nationale Romane, Ilinca Vandici ( Kanal D ) sau Mihaela Tudor (Miss Bikini World 2003 - Malta), logodnica fotbalistului Ianis Zicu. Si tot Ana Zdravcu a semnat in exclusivitate tinute de zi, rochiile de seara si chiar costume populare stilizate pentru concurentele de la finala nationala a concursului Miss Tourism World Romania 2006 si pentru reprezentantele Romaniei la finalele mondiale ale unor concursuri de frumusete si top-modele (Platinum Agency). Este vorba despre Roxana Florina Curelea prezenta la Miss Intercontinental 2006 (Insulele Bahamas) si Ramona Jalba, la Miss Bikini International 2007 - China (www.infofashion.ro).

Colectia de rochii (galerie foto).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea