Social

#cursa malaysia #avion prabusit #malaysia #olandez

Coincidenta stranie. Cum si-a prevazut moartea un pasager din avionul prabusit

Un olandez a facut o fotografie cu avionul care urma sa il duca de la Amsterdam la Kuala Lumpur chiar inainte de imbarcare. El a apucat sa o si publice pe Facebook impreuna cu un comentariu uluitor: "Daca va disparea, iata cum arata".

Incercand sa ironizeze cel mai probabil disparitia, in luna martie, in Oceanul Indian, a unei alte aeronave Malaysia Airlines, tanarul olandez Cor Pan nu banuia tragedia care avea sa urmeze la nici trei ore de la urcarea in avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines.

Sursa foto: wowbiz.ro

Fotografia a fost facuta de la cativa metri de avion, probabil de pe pista aeroportului din Amsterdam. El a postat pe Facebook si statusul "Mind your step, mind your step", facand referire la anuntul pe care angajatii aeroportului il transmit pasagerilor la imbarcare avertizandu-i sa aiba grija la pasi, intrucat se termina scarile rulante.

Nu este singura coincidenta bizara. Ironia sortii a facut ca unul dintre stewarzii care au murit in incidentul aviatic sa fi schimbat cu putin timp inainte cursa, imbarcansu-se chiar pe avionul mortii. Sotia sa, in schimb, angajata si ea la Malaysia Airlines, ar fi trebuit sa se afle la bordul aeronavei disparute in luna martie, insa a avut noroc sa scape cu viata, pentru ca a facut atunci un schimb de tura.

Sursa foto: activenews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea