Social

#accident Vulturesti #angajati Automobile Dacia #accident Arges

Codul rosu, activat in Arges! 80 de oameni au trecut prin clipe de cosmar

Angajatii societatii Automobile Dacia au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce doua autobuze, in care se aflau in total 80 de persoane, s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi a incercat sa evite un animal.

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, in localitatea Vulturesti, cand unul dintre soferi a franat brusc dupa ce un animal i-a iesit in fata. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din vina soferului care conducea autobuzul din spate pentru ca aceasta n-ar fi respectat distanta regulamentara de deplasare.

14 persoane au fost transporate la spitalele din Pitesti si Mioveni

Numarul foarte mare de persoane implicate in accident le-a facut pe autoritati sa declanseze imediat cod rosu de interventie.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele unuia dintre soferii celor doua autobuze implicate in accident. 

In urma cercetarilor, politistii au stabili ca S.G. de 45 de ani, din comuna Hartiesti, in timp ce conducea un autobuz din directia Davidesti catre Hartiesti, nu a pastrat o distanta suficienta in mers fata de un alt autobuz condus regulamentar in fata sa de P.G. de 37 ani, din comuna Boteni, si a intrat in coliziune cu acesta. (...) In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, se precizeaza intr-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea