Social

#avertizare vreme rea #cod galben #anm #vreme rea

Codul galben de vreme rea, prelungit pana luni. Anuntul ANM

Romania se afla de cateva zile sub avertizare de cod galben de vreme rea. Vremea rea va continua insa si in urmatoarele zile. Codul galben de vreme rea a fost prelungit pana luni, anunta ANM.

 

ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) a anuntat ca vremea rea va continua si in urmatoarele zile. Codul galben a fost extins pana luni, 15 iunie, ora 10:00, perioada in care sunt vizate fenomene precum ploi torentiale, grindina si instabilitate atmosferica pe tot teritoriul tarii.

“In intervalul mentionat, cu precadere in regiunile estice, nordice si centrale, precum si in zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si pe arii restranse 40...60 l/mp.

In cursul saptamanii viitoare gradul de instabilitate atmosferica se va mentine accentuat in cea mai mare parte a tarii.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea