Social

#prognoza meteo #inundatii maramures #cod rosu

Cod rosu de inundatii! Vezi zonele afectate

Hidrologii au emis o avertizare cod rosu pentru trei bazine hidrografice din judetee Satu Mare, Sălaj şi Maramures, unde de miercuri dimineata si pana la ora 14.00 se pot produce inundatii.

Şase localităţi din Maramureş sunt afectate de inundaţii, în urma ploilor abundente înregistrate în noaptea de marţi spre miercuri, iar prefectul judeţului, Anton Rohian, a spus că familiile ale căror case au fost inundate sunt evacuate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş transmis miercuri, pompierii militari intervin în teren pentru a-i ajuta pe localnicii ale căror case sau gospodării au fost afectate de inundaţii.

Alte 31 de localităţi din judeţul Sălaj sunt afectate de inundaţii, în urma ploilor căzute în noaptea de marţi spre miercuri, mai multe persoane fiind evacuate din locuinţe de echipele de intervenţie ale ISU, iar două şcoli fiind închise, transmite Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea