Social

# cod portocaliu de viscol #prognoza meteo #viscol #starea vremii #vreme

Cod portocaliu de viscol! Vreme schimbatoare in urmatoarele zile

ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) a emis in aceasta dimineata un cod portocaliu de viscol valabil in Suceava. Alte patru judete se afla sub cod galben de viscol, in urmatorul interval.

Potrivit meteorologilor, Suceava se va afla luni, sub cod postocaliu de viscol pana la ora 14:00. In aceasta perioada, vantul poate depasi la rafala 100km/h. De asemenea, judetele Buzau, Arges, Prahova si Dambovita se afla sub cod galbn de ninsori si vant ce poate depasi, la rafala, 90-100 km/h.

Iata cum va fi vremea in restul tarii in urmatoarele zile:

Luni cerul va fi mai mult noros in ordul, centrul si nord-estul ţarii si temporar noros in rest. Vor fi precipitaţii mixte la munte, mai ales sub forma de ploaie in Maramures si Transilvania si doar sub forma de ploaie, local in Crisana, Moldova si izolat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 21 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va di deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si sunt conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 17 grade Celsius.

Marti vremea se va incalzi in toata tara, temperaturile urcand peste normalul perioadei. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii sa ploua slab, noaptea, in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 12 grade Ceslius iar cele maxime intre 10 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi de 4-5 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 18-19 de grade Celsius.

Miercuri se va mentine la afel de calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in vest, in nord-vest si la munte, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 11 grade Ceslius iar cele maxime intre 10 si 23 de grade Celsius.

In Capitala vremea se mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime vorvor scadea pana la 4-5 grade Celsius, iar cele maxime se vor incadra in jurul valorii de 19 grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea