Social

#prognoza #cod portocaliu #vremea bucuresti #avertizare meteo

Cod portocaliu de ploi si vant timp de trei zile

Administratia Nationala de Meterologie a emis o atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si vant pentru perioada luni, ora 21.00, miercuri, ora 02.00, pentru Capitala si alte opt judete din tara.

Meteorologii anunta ca precipitatiile ar putea depasi 80 de l/mp si vremea se va raci considerabil, in special in zonele extracarpatice si cele centrale, unde maximele vor ajunge pana la 10 grade Celsius.

Incepand de duminca, si jumatatea sudica a tarii se afla sub Cod galben de ploi. Astfel ca, in intervalul duminica, ora 21.00, si luni, ora 13.00, va ploua torential in Capitala si judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Ilfov, Calarasi, Giurgiu si, partial, Valcea, Arges si Dambovita.

In intervalul luni, ora 13.00, si miercuri, ora 08.00, Codul galben de ploi se va extinde in judetele Prahova, Buzau, Vrancea si Galati, Valcea, Arges si Dambovita.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea