Social

#cod portocaliu ploi

Cod portocaliu de ploi in Bucuresti si mai multe judete

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ploi torentiale in Bucuresti si mai multe judete din tara. Vor fi vijelii insotite de descărcări electrice si grindină.

Până la ora 19:00, sunt vizate averse torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, izolat 50...60 l/mp, strat de grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în mai multe localități din Bacău, Neamț, Iași și Vaslui.
Până la aceeași oră sunt vizate averse torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, izolat 50 l/mp, strat de grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului în mai multe localități din Galați și Vrancea.

Până la 18:30, în București, a fost emis un cod portocaliu pentru fenomenele: averse torențiale ce vor acumula 20...30 l/mp, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Pentru județul Ilfov, atenționează cod portocaliu vizează averse torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, și este valabilă până la aceeași oră.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea