Social

#ninge moldova #cod ninsori #vremea munte #avertizare meteo #vremea bucuresti

Cod portocaliu de ninsori!

A venit iarna! Cel putin in nordul Moldovei si la munte unde ninge viscolit. Meteorologii au emis un cod galben de ninsori care intra in vigoare la ora 11.00 si dureaza pana la ora 18.00.

In zona montană înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi în nordul Moldovei va ninge abundent si viscolit, spun meteorologii. Si asta nu este tot. "La munte va continua să ningă, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere la altitudini de peste 1400 m, vântul va sufla tare, cu peste 90, 100 km/h, viscolind puternic şi troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m. În judeţele Suceava, Neamţ şi Botoşani vor fi ninsori în general însemnate cantitativ şi local viscolite, determinând temporar o scădere semnificativă a vizibilităţii", anunţă ANM.

Meteorologii au emis, sâmbătă, un cod galben de precipitaţii, acesta intrând în vigoare la ora 16.00, fiind valabil până duminică la ora 22.00 pentru aproape toate regiunile ţării, transmite Mediafax.

De asemenea, in Capitala vantul sufla cu putere de azi-noapte, prin urmare este mai bine sa ramaneti in casa astazi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea