Social

#ger #cod portocaliu # cod portocaliu de ger # avertizare cod portocaliu

Cod portocaliu de ger, valabil pana vineri

Frigul a pus stapanire pe intreaga tara, iar Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ger persistent, valabila pentru majoritatea regiunilor.

Avertizarea de cod portocaliu este valabila pana vineri, 3 februarie. Meterologii precizeaza ca, in acest interval, in Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramures si Dobrogea vremea se va mentine geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor.

Astfel, potrivit ANM, temperaturile minime se vor incadra, in general, intre -27 si -17 grade, iar maximele din timpul zilei nu vor trece de pragul de inghet.

De asemenea, in Satu Mare , Bihor, Arad, Timis si Caras Severin se mentine codul galben de ger. Totusi, nici in aceste zone valorile termice nu vor depasi pragul de -10 grade Celsius.

ANM mentioneaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, va actualiza atentionarile sau avertizarile meteorologice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea