Social

Cod galben pentru aproape toata tara!

Din nou cod galben in tara pentru acest sfarsit de saptamana. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis astazi o atentionare cod galben pentru 37 de judete din tara cu privire la ploile ce vor cadea astazi si maine.

Intervalul in care este valabila avertizarea este 12 iunie, ora 16 - 13 iunie, ora 23, perioada in care va ploua tare si vor fi descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Judetele vizate de atentionarea meterologilor sunt Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea si Bucuresti.

Pentru aceste doua zile va ploua torential , vor fi descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului si in anumite zone se vor produce vijelii si caderi de grindina. Local, cantitatile de apa vor depasi 30 - 35 de litri pe metrul patrat, iar izolat 50 - 60 de litri pe metrul patrat

O alta avertizare cod galben a mai fost data in urma cu doua saptamani, atunci cand in tara au avut loc vijelii si grindina cazuta in anumite zone a facut pagube importante.  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea