Social

#grindina #prognoza meteo #descarcari electrice #cod galben de vreme severa

Cod galben de vreme severa in mai multe regiuni din tara

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de vreme severa pentru mai multe judete din tara, in intervalul orar 17.00-18.30.

In intervalul ora 17.30 si 18.30, vremea se va inrautati in cea mai mare parte a judetului Mehedinti, nordul, centrul si estul judetului Dolj si in nord-estul judetului Valcea si jumatatea sudica a judetului Olt. In acest interval se vor semnala descarcari electrice si caderi de grindina. De asemenea, se vor semnala intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie.

Codul galben de vreme severa se va instala si in estul judetului Arad si in vestul Hunedoarei incepand cu ora 17.10 si va fi valabil pana la ora 18.10.

In nord-vestul judetului Arges vor fi intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie incepand cu ora 17.00 si vor dura pana la ora 18.00.

Meteorologii au anuntat inca deieri ca incepand de astazi, ora 10.00, si pana maine, ora 18.00 se va instala o instabilitate atmosferica accentuata in toata tara, care se va extinde din sud-vest pe tot teritoriul.

Sursa foto: debanat.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea