Social

#furtuni #cod galben #grindina #atentionare #prognoza meteo

Cod galben de furtuni si grindina in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o atentionare de Cod galben de furtuna si caderi de grindina in mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila intre orele 16.40 si 19.00.

Astfel, incepand cu ora 16.40 pana la ora 18.10 a intrat sub Cod galben de furtuni si ploi judetul Cluj. Cele mai expuse localitati sunt Camarasu, Catina, Geaca, Buza, Taga, Sanmartin, Fizesu Gherlii, Gherla, Dej , Caseiu, Catcau, unde vor fi averse ce pot depasi 25 de l/mp.

De la ora 17.10 intra in vigoare Codul galben, pana la ora 18.30, si in judetul Alba, vizate fiind localitatile Ocna-Mures, Hoparta, Parau, Lopadia Noua, Aiud, Sona, Jidvei, Valea Lunga, Blaj, Cenade, unde vor fi semnalate averse insotite de descarcari electrice si caderi de grindina, iar vantul va putea lua aspect de vijelie.

Intre orele 17.30 si 19.00 va intra sub Cod galben si judetul Dambovita, nordul judetului Braila, inclusiv municipiul Braila.

Vizate de Codul galben de furtuni si caderi de grindina vor mai fi si judetele Tulcea, inclusiv Delta Dunarii, si nordul judetelor Arges si Prahova.

Sursa foto: ziaruloval.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea